Инспирирани од Вас!

DOOR e посветен на зголемувањето на ефикасноста на поединците, лидерите, тимовите и организациите. Инспирирани сме со Вашиот стремеж за остварување на мерливи цели кои сте ги поставиле во Вашата организација. Заедно работиме и делуваме на развојот и спроведувањето на едукативните програми насочени кон совладувањето со вештините како на деловен, така и на приватен план.

Рекоа ...

"Од едната страна се наоѓаат работи кои ни се познати, од другата страна се наоѓаат работи кои ни се непознати, меѓу нив секогаш има ВРАТИ (DOORs)."

William Blake, поет, сликар и книжевник

"If opportunity doesn't knock, build a door."

Milton Berle

"There's only one thing worse than training your staff and having them leave, and that's not training them and makiing them stay."

Zig Ziglar

"The real rule of "give and take" is: Before you can take, you gotta give."

Jeffrey Gitomer

Корисни линкови

Jolles

Следете не' ...

FB TW

Галерија

Нашите клиенти

Ние сме горди на нашата листа на интернационални клиенти која постојано расте.
Со силно портфолио од речиси 100-тина тренинг програми, преку 1000 тренери и консултанти во 60 земји низ светот, ние испорачуваме илјадници часови тренинг секој месец во речиси сите индустриски сектори.

Локација и контакт

ДООР Тренинг доо Скопје

бул. Партизански одреди 21-3 локал 7, Порта Буњаковец

info@doortraining.mk

тел. (02) 61 21 568, мобил 071 39 19 59 или пополнете формулар...